ПБС България
Преживявания Близки до Смъртта

Тифани Сноу - Преживяване близко до смъртта

Въведение

Тифани Сноу е имала много стриктно религиозно минало и никога не е вярвала в свръхестественото. Но всичко това се променило, когато внезапно и дълбоко ПБС я закарва пред Бог в рая, където й е дадено знание и любов извън нашето разбиране. Тифани казва, “Най-доброто нещо, което ми се е случило в живота ми, е че почти го загубих”. По това време Тифани е била успешен автор на песни и продуцент в Нешвил, когато светкавица я удря и почти взима живота й. Последицата от това било едно дълбоко ПБС, от което тя получила даровете за лекуване и психически способности. Тя открила, че нейната мисия в живота е да лекува, учи и да помага на другите да проявяват техните Божии дарове със сила и любов в техните животи.

Тифани смята гръмотевицата, която почти я е убила, като божествено намесване поради божествените дарове, които е получила, които използва, за да помага на другите. Използвала е нейните психически дарове в работата си за ФБР относно терористичните атаки на 11-ти Септември. Нейните психически способности също са били използвани в един случай на национално отвличане на дете. Днес те служи като посветен свещеник, Божествен Лекуващ лекар (Християнска молитва комбинирана с лекуване с ръце), Рейки майстор, учител и автор на три книги.

Наричат я модерен мистик, но тя просто се счита за “работник на Големия Пич”. Тя също продължава да пише песни и да произвежда парчета. Относно как да развием нашите дадени ни от Бог дарове, Тифани казва, “Всичко е да се научим да даваме и да обичаме Даващия, вместо само даровете; тогава Той ще ви даде и двете с безусловна любов. Ние всички имам дарове!”

ПБС

Беше лято и силен вятър и дъжд се развихряха над пасището. Отидох да проверя конете, исках да се уверя, че бяха добре. Единия кон беше под веригата около заслона на фермата и търсеше трева. Спуснах веригата от заслона с едната ръка. Стоях в изливащия се дъжд с разтворени ръце и гръмотевицата удари и изтанцувах неконтролируем електрически танц като се сгърчиха мускулите ми. Не почувствах болка и всичко стана в черно. Умрях. После се озовах да стоя на нищо, високо във вселената и имаше далечни цветни планети около мен. Можех да видя мъгливи върхове на звезди и когато движех ръката напред и назад, звездите изглеждаха шаващи като отразени от вода. Почувствах се замаяна. Усещах, че можех да виждам не само пред мен, ами навсякъде в едно и също време. Носейки се на няколко метра от мен, видях мъж с тяло като моето, през което може да се вижда. Той се обърна към мен с глас, който чух в моята глава, “Не се страхувай, всичко е наред.”

Междувременно ние ускорявахме към една огромна елиптична топка от въртяща се светлина, ярко бяла в средата и жълтеникава по краищата. Колкото по-близко се придвижвахме, толкова повече чувствах изумителната Любов, изглеждаше толкова топла и успокояваща, почувствах се като дете, което го държат.

Спряхме. Ярката светлина беше все още далеч от мен. Исках да продължа, почувствах се като магнит, неустоимо привлечена. Желанието да се слея ставаше все по-силно като се придвижвахме по-близо. Знаех, че тази светлина беше Присъствието на Бог, самия рай! Грееща светлина се появи пред мен, съедини се, за да образува глава, рамене и тяло. Един глас извика от златните искри насъбрани пред мен.

“Какво научи?” попита той.

Гласът беше толкова мек и нежен, но присъствието на Божествения Авторитет беше там. Знаех, че това беше гласът на единствения син Божии, Исус Христос.

Тогава събитията на живота ми се разкриха пред очите ми, времена, когато бях ядосана, и когато показвах любов, изглеждаха като филм. Можех да почувствам яда и болката на другите хора, когато бях лоша и също почувствах как яда се прехвърляше на другите хора. Тогава, когато показвах любов към хората, почувствах същото. И почувствах колко по-далече стигаше любовта от хора на хора, като топъл импулс, задействащ причина и следствие - такава радост!

Тогава Христос каза, “Плътта е тест на духа … Обичайте се едни други.”

И едва чух гласове да пеят най-красивата мелодия, която съм чула, пееха от бялата светлина. Горещо щипещо усещане ме напълни до пръстите на краката ми. Каза ми “Добре дошла в света на лечителите.”

Тогава Христос проблясна и изчезна. Красота и цветове трептяха около мен, все едно бях по средата на блестящо северно сияние. Духа до мен продължи нататък и показа различни звезди, планети, цветни въртящи се светлини от всякакъв вид, и им каза имената на всички. Също ми даде отговори на хиляди въпроси. Купища информация сякаш експлодираха в моя ум, като празна библиотека, която се пълни.

Тогава почувствах, че спадам, все едно падам от леглото. Връщах се обратно.

Сега лекувам в три клиники в Калифорния и летя на всякъде,за да видя хора да се оправят, чрез молитва и горещи ръце. Никога не съм вярвала в лекуването или в преживявания близки до смъртта преди. Лекуване става като се сетя как беше там горе и видя себе си пред Христос, държащ болния човек в моите ръце. Тогава чувствам това топло потрепкане отново и чудото се случва, сякаш се свързвам с Бог просто от моя спомен. Нямам търпение да се върна. До тогава, ще се опитам да направя по-добър филм за моя преглед на живота.

Линкове