ПБС България
Преживявания Близки до Смъртта

Сандра Роджърс - Преживяване близко до смъртта

Въведение

На 30.04.1976, след неуспешен опит за самоубийство с дрога, Сандра допира пистолет до гърдите си, прицелва се в сърцето си и дърпа спусъка. В нейният най-черен час, Сандра се самоубива. Тя очаква да умре. Но се е озовала в присъствието на блестяща Светлина. Вместо нищото, което е търсела със самоубийството си, й е даден страхотен поглед върху живота след смъртта и безкрайното знание от Другата Страна. Това, което е научила, дълбоко я променило. На 28.04.2000 за последен път Сандра отива в Светлината поради усложнения от нейния опит за самоубийство през 1976. Следва откъс от нейната книга “Уроци от Светлината”, който описва една част от нейното преживяване близко до смъртта и някои прозрения, които е получила от Светлината.

ПБС

Попаднах в присъствието на блестяща, прекрасно топла и обичаща Светлина. Докато бях в присъствието й, ми беше показан преглед на моя живот и всички случки, които ме бяха довели до този миг. Бях смаяна като го гледах да се развива, усещах не само моите собствени чувства, но и тези на хората около мен, както и тези, чиито животи докосвах. Преживях тяхната болка и удоволствия и разбрах какво подтикваше техните действия към другите и към мен.

Като продължи прегледа на живота ми, се срещнах отново с всичката болка и безпомощност на следващите ми няколко години, низ от лоши връзки, забременявания, аборти, провалени бракове и опити за самоубийство. Видях се като млада жена на двадесет и пет, омъжена и разведена три пъти и настанена в болница шест пъти поради предозиране с дрога. Почувствах как мразех съществуването си и не можех да разбера как един обичащ Бог би позволил тези неща да се случат. Усещах, че като преживявах всеки един от тези ужасно болезнени случки от моя живот, Светлината, която беше с мен, чувствайки всичката ми болка и тъга никога не ме съдеше, но ме разбираше и обичаше.

Любовта, която почувствах от Светлината беше изумителна и никога не исках да я напусна. Докато бях в нейното присъствие имах неограничено знание за всичко, което исках да зная. Беше ми даден избор да остана със Светлината, при положение, че се върна по-късно във физическия свят и да поема живота ми, от където беше. Беше ми казано, че по-късно ще имам семейството и Любовта, за която толкова много копнеех. Каза ми, че мога да взема със себе си знанието, което ще ми трябва, за да се подкрепям. Дадени ми бяха прозрения, които да помогнат на другите хора и на мен по време на моето пътешествие в живота.

В моето ПБС последвах моят ангел в Светлината. Ангелът беше погълнат от Светлината, както и аз. Докато бях в нея научих, че всичко което съществуваше беше създадено от същността на Бог, Светлината.

Прозрения от ПБС на Сандра

По време на моето детство израснах вярвайки, че Бог е нечестен. Бях научена, че Иисус е казал: “Аз съм пътя, Истината и живота. Никой не идва при Отец, освен чрез мен”, означавайки, че само тези, които публично обявят своята вяра в Христос, отиват в рая. Почувствах, че ако това е вярно, Бог е нечестен, защото не всеки искаше или имаше възможността да му бъде разкрито християнското учение. Попитах Светлината, която наричам Христос, как хората от различни религии отиват в рая. Беше ми показано, че групата или организацията, към която членуваме е без значение. Това, което е важно, е как ние показваме Любовта към Бог по начина, по който се отнасяме с другите. Това е така, защото когато минем в Духовното пространство, ние всички ще бъдем срещнати от него, което съответства на “Никой не идва при Отец, освен чрез Мен”.

Светлината ми показа, че това което е важно, е да обичаме Бог и един друг, и не това, което приказваме, ами Любовта в нашето същество ще бъде изследвана след смъртта. В преглеждането и преживяването на вашия живот, вашите действия и вашите мисли към Любовта носят на вас и на Бог огромна Радост, и вашите действия и мисли на безразличие, егоизъм, и гняв носят на вас и на Бог дълбоко разкаяние. Ние всички сме част от семейството на Бог и ние всички сме взаимно свързани. Тези организации или религии, които твърдят някаква единно отношение с Бог, които твърдят превъзходство над другите или отхвърлят хора поради различни причини, отиват срещу закона на Бог да обичаме другите както нас.

Линкове