ПБС България
Преживявания Близки до Смъртта

Ами Кол - Преживяване близко до смъртта

Кратко описание

След приемането на хапчета спира да диша. В нейното Преживяване близко до смъртта тя се слива в едно с математиката и й е показано, че хаос няма, всичко е ред от една по-голяма гледна точка. През прегледа на живота й Ами Кол е обгърната от Любовта и й е показана една жена, към която тя е имала осъждащи мисли и я считала за враг. Към нея тя е почувствала много силна Любов.

Преглед на Живота

Ами Кол - Преглед на Живота

След това имах тази друга част, която открих, че хората наричат преглед на живота.

Докато израствах имах моменти, когато майка ми казваше нещо като “ако направиш нещо и то не е добро, ще се засрамиш, защото ще трябва да видиш това след като умреш и затова трябва да си добра” и подобни неща. Аз не си го представях така, както всъщност се случи. Това, което се случи в моя преглед на живота е, че беше просто силно любящ и почувствах начина ми на преживяване на този преглед на живота като тотемен стълб.

В портала бях повече идентичност и след това в тази друга част бях просто като душа и не бях моята идентичност. В прегледа на живота имах тази връзка с най-малката част от мен, която беше като малкото его или каквото искаме да го наречем, дори и моята животинска природа. Имах тази връзка също с частта от мен, която е просто душата. И освен това имах връзка с хората отвън навсякъде около мен и въпреки това можех да почувствам единството и всички слоеве на всички и всичко.

Също имах връзка отвъд това, която беше Източника и споменавам Източника много, защото ми се струва почти странно да използвам Бог след моето ПБС, защото се чувства почти сякаш го стеснявам. Но аз разбирам, че имаме нужда от думи тук, така че казвам и двете. Бях свързана и с Източника и всичко се събра в моя преглед на живота и можех да почувствам всеки и можех да почувствам себе си и имах състрадание към себе си и към другите хора по начина, по който родители, когато имаме малко дете или две малки деца, да речем, че си играят и едното се ядоса и дръпне блока от другото и ние не си мислим за това малко дете “ти си зъл, ти си лош” или “няма да стигнеш до рая”. Или ако твоето малко дете тича по коридора и се спъне и падне, не е като “това ще си го запиша”, ами по-скоро усетих всички като деца и исках за всички, включително за себе си. И в този преглед на живота успях да чувствам за себе си така, както бихме чувствали за собствените си деца и имах това състрадание към себе си, като исках за себе си да бъда по-щастлива и да се справям по-добре, не както все едно да отида в по-висок клас, ами просто да бъда по-щастлива, такъв вид по-добре. Като например да се забавлявам, да се разведря, всичко е наред и подобни неща.

В това преживяване на прегледа на живота имах някой в живота си, когото смятах за мой враг, и този човек се появи в прегледа на живота ми. Изобщо не го бях осъзнала. Не беше, че я мислех съзнателно за враг, но когато я наблюдавах, имах осъждащи мисли като “тя е толкова зле” и всякакви други, които преживях. Аз не бях осъзнала, че съм държала това в мен. В прегледа на живота ми се свързах с този човек и това беше може би най-мощното чувство на Любов в цялото ми ПБС. Беше, когато успях да се свържа с това коя е тя наистина отвъд всички неща, които мислех, че знам за нея и осъжданията, които направих. И това не одобрява каквото се случи, каквото видях. Но Любовта, която почувствах от Източника, идваща през всички различни нива и възможността да я видя, коя е тя всъщност и с какво е свързана, беше още едно смайващо нещо за мен. След моето ПБС се върнах и веднага просто почувствах голямо облекчение, ридаех и просто всички тези неща излизаха и почти можех да почувствам, че тялото ми физически се променя, защото имах тази Любов към нея, която беше като Любовта, която бихте изпитали към първородно си дете и аз просто я обичах толкова много и исках за нея.

Лиценз

Видео правата принадлежат на IANDS.

ПБС Видео Разказ

Ами Кол - IANDS Конференция ПБС Разказ

Линкове